Personalia & bereikbaarheid

Psychotherapiepraktijk Heuvelrug is een reeds 17 jaar bestaande maatschap voor psychotherapie, coaching, training en persoonlijke ontwikkeling. Als psychotherapeut en maatschappelijk werker hebben wij ieder ons eigen werkterrein en expertise. Wanneer dat gewenst is, werken we samen. 
Wij onderhouden goede contacten met aanverwante disciplines, als psychiater, haptotherapeut, manueel therapeut en oefentherapeut Cesar, waardoor snelle verwijzing en aanvullende diagnostiek of behandeling mogelijk is.

 

Drs.W.Wouters ( *1951) is Klinisch-psycholoog en psychoanalytisch-psychotherapeut, ingeschreven in het BIG register als  psycholoog en als psychotherapeut. Fulltime werkzaam in eigen praktijk sedert 1992 na tien jaar werkzaam te zijn geweest bij twee RIAGG’s. Lid-specialist NVP, lid van NVPP, NVVP, NIP, Vereniging voor Pesso-therapie en Balint Vereniging Nederland.

Verantwoordelijk voor de verstrekking psychotherapie in de breedste zin van het woord: intake en indicatiestelling, individuele- en partnerrelatie psychotherapie, EMDR, Pesso-psychotherapie. Tevens verantwoordelijk voor coaching en de begeleiding van de Balintgroepen voor (huis-)artsen.

 

Mevrouw M.J.H.van Leuken ( *1951) is Maatschappelijk werker met Post-HBO-opleiding Praktisch Pedagogische Gezinsgebeleiding, tweejarige opleiding Sociodrama bij RINO Amsterdam, en getraind in NLP-technieken. Ingeschreven in het beroepsregister van Maatschappelijk werkers en lid van NVMW en VVMW. Was jarenlang als schoolmaatschappelijk werker verbonden aan een aantal L.O.M. scholen. Verantwoordelijk voor o.a. de psychosomatiekgroep in samenwerking met een oefentherapeut Cesar, de autonomiegroep voor vrouwen en voor psychosociale begeleiding en coaching.

 

Klik hier om naar bereikbaarheid te gaan.

 

 

Terug naar Welkom en Voor lijst met afkortingen, klik hier