Personalia en bereikbaarheid

Psychotherapiepraktijk Heuvelrug is een reeds 25 jaar bestaande praktijk voor psychotherapie, coaching, supervisie en persoonlijke ontwikkeling. Als psychotherapeut resp. maatschappelijk werker hebben wij ieder ons eigen werkterrein en expertise. Wanneer dat gewenst is, werken we samen. Wij hechten aan een goed overleg met uw huisarts, en wij onderhouden goede contacten met aanverwante disciplines, als psychiaters, eerstelijns psychologen, haptotherapeut, manueel therapeut en oefentherapeut Cesar, waardoor snelle verwijzing en aanvullende diagnostiek of behandeling mogelijk is.                      

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 51116669


Drs.W.Wouters  (1951) 

Psycholoog en psychoanalytisch-psychotherapeut, ingeschreven in het BIG-register als psychotherapeut, én als GZ-psycholoog met specialisatie klinische psychologie. Ook ben ik Pesso-psychotherapeut.
Fulltime werkzaam in eigen praktijk sedert 1992 na tien jaar werkzaam te zijn geweest bij twee RIAGG’s.
Lid-specialist NVP, verder lid, leertherapeut en supervisor van de NVPP, lid en visiteur van de LVVP. Tevens lid van Vereniging voor Pesso-psychotherapie en van de Balint Vereniging Nederland.

Verantwoordelijk voor de verstrekking psychotherapie in de breedste zin van het woord: intake en indicatiestelling, psychotherapie, EMDR, Pesso-psychotherapie. 
Tevens verantwoordelijk voor begeleiding van de Balintgroepen voor (huis-)artsen en supervisie van GZ-psychologen in opleiding tot klinisch psycholoog en andere disciplines.

 

M.J.H.van Leuken ( *1951)
 

Maatschappelijk Werker met Post-HBO-opleiding Praktisch Pedagogische Gezinsgebeleiding, tweejarige opleiding Sociodrama bij RINO Amsterdam, en getraind in NLP-technieken. Volgde een uitbreide opleiding Midfullness bij RINO Utrecht.
Was jarenlang als schoolmaatschappelijk werker verbonden aan een aantal L.O.M.-scholen in Utrecht. 

 


Klik hier om naar bereikbaarheid te gaan. En naar contact .